My Suomi Oy – Suomeksi

My Suomi toimii sillanrakentajana Suomen ja Japanin välillä. Tarjoamme osaavat tulkit, kulttuurikoulutusta ja asiantuntijapalveluita. Olemme toimineet Japaniin erikoistuneena yrityksenä jo vuodesta 2005.

Pieni, joustava ja korkeasti koulutettu porukkamme auttaa löytämään juuri teille sopivat ratkaisut. Tarjoamme muun muassa seuraavia palvelukokonaisuuksia:

Japanin markkinoiden kartoitus

・Selonteko ja raportit alanne markkinatilanteesta Japanissa, missä yritykset ja organisaatiot viestivät itsestään ja alastaan usein vain japaniksi.

・Tukkumyyjien kartoittaminen ja asiakasprofiilien luominen

Kulttuurikoulutus ja valmennukset

・Räätälöidyt luennot ja luentokokonaisuudet Japanin kulttuuriin ja yhteiskuntaan liittyen.

・Muuttajan pikavalmennus: lokalisaatioapua yritysten työntekijöille Japaniin suuntautuvan työmatkan tai pitemmän oleskeluperiodin kolkutellessa.

Matkailualan strategiatyö

・Matkailunedistämisen ratkaisukeskeinen ideointi, kun asiakaskuntana ovat japanilaiset.

・Blogikirjoitusten hiominen, some-päivitykset ja -kampanjat joko japaniksi tai japanilaisia silmälläpitäen

・Japanin ja Kiinan matkailualan kulttuuri- ja asiakaspalvelukoulutukset, aihepiireinä esimerkiksi alkukartoitus (mitä teistä tiedetään Japanissa ja Kiinassa), tapakulttuuri, bisneskulttuuri, matkailualan hierarkia, kulttuurispesifit toimintamallit, asiakaspalvelutilanteet (lahjakulttuuri, anteeksipyynnöt, alueelliset erot, VIP-asiakkaat, maksamis- ja jakamiskulttuuri, hätätilanteet)

・Japanilaiseen matkailuun ja sen edistämiseen liittyvät raportit, selonteot ja tutkimukset

Käännös-, tulkkaus-, ja kielipalvelut

・Erikoisalojen tulkkaus (esim. lääketiede, sosiaali- ja terveysala, arkkitehtuuri, koulutus ja kasvatus, kestävä kehitys ja smart city)

・Auktorisoidut käännökset

・Blogikäännökset, yritysesittelyt

・Kielipalvelut yrityksille: bisnesneuvottelut, japaninkielinen asiakaspalvelutuki, kielitukihenkilö verkostoitumistilaisuuksiin, yritysvierailuiden ohjelmapalvelut jne.

Ota rohkeasti yhteyttä!
Sähköposti: info@mysuomi.fi
Puhelin: +358 45 1111 033

Huom. suomenkielistä sivustoamme päivitetään parhaillaan.